E3 2014 – A legjobbnak ígérkező játékok

Izgalmas volt az E3 azoknak, akik már nagyon várják Ríviai Geralt következő nagy kalandját: a The Witcher 3: Wild Hunt több játékmenet videón is megtekinthető volt, így az RPG-rajongók kellőképpen kigyönyörködhették magukat a rendezvény ideje alatt. A 2015. február 24-én debütáló The Witcher 3: Wild Hunt egy komoly hangvételű, több ponton is alakítható történetet kínál majd PC, PlayStation 4, valamint Xbox One platformokon, emellett a hazai gamerek magyar felirattal élvezhetik majd a játékot.

Witcher 3
További infók itt: witcher3.werzo.hu

Az E3 másik nagy durranása a hónapokon belül megjelenő Destiny volt, amit a szerencsésebbek két alkalommal is kipróbálhatnak a megjelenés előtt. A Destiny alfa verziója júniusban nyílik meg a PlayStation 4 tulajdonosok előtt, a júliusi bétateszt keretében pedig mindenkinek kipróbálható lesz a játék. Azonban nem csak ezek az újdonságok érkeztek a Bungie alkotása kapcsán: a Destiny szeptembertől egy fehér PS4-gyel egy csomagban is beszerezhető lesz, de csak limitált példányszámban.

Destiny megjelenés
További infók itt: destiny.werzo.hu

A májusban bejelentett Far Cry 4 sem hagyta ki a rendezvényt: a Ubisoft megmutatta mozgás közben a népszerű FPS-sorozat következő felvonását, ami novemberben jelenik meg PC, PS3, PS4, Xbox One és Xbox 360 platformokra. A Far Cry 4 rendelkezni fog kétszemélyes kooperatív móddal is, így a játékosok bármikor behívhatják majd egymást, hogy közösen kalandozzanak Kyratban. Bőven lesz mit felfedezni, hiszen a Far Cry 4 helyszínéül szolgáló ország elképesztően változatos állat- és növényvilágot rejt. A játék többféle kiadásban is elérhető lesz.

Far Cry 4 előrendelés
Tudj meg többet a Far Cry 4-ről: farcry4.werzo.hu