E3 2014 – A legjobbnak ígérkező játékok

Izgalmas volt az E3 azoknak, akik már nagyon várják Ríviai Geralt következő nagy kalandját: a The Witcher 3: Wild Hunt több játékmenet videón is megtekinthető volt, így az RPG-rajongók kellőképpen kigyönyörködhették magukat a rendezvény ideje alatt. A 2015. február 24-én debütáló The Witcher 3: Wild Hunt egy komoly hangvételű, több ponton is alakítható történetet kínál majd PC, PlayStation 4, valamint Xbox One platformokon, emellett a hazai gamerek magyar felirattal élvezhetik majd a játékot.

Witcher 3
További infók itt: witcher3.werzo.hu

Az E3 másik nagy durranása a hónapokon belül megjelenő Destiny volt, amit a szerencsésebbek két alkalommal is kipróbálhatnak a megjelenés előtt. A Destiny alfa verziója júniusban nyílik meg a PlayStation 4 tulajdonosok előtt, a júliusi bétateszt keretében pedig mindenkinek kipróbálható lesz a játék. Azonban nem csak ezek az újdonságok érkeztek a Bungie alkotása kapcsán: a Destiny szeptembertől egy fehér PS4-gyel egy csomagban is beszerezhető lesz, de csak limitált példányszámban.

Destiny megjelenés
További infók itt: destiny.werzo.hu

A májusban bejelentett Far Cry 4 sem hagyta ki a rendezvényt: a Ubisoft megmutatta mozgás közben a népszerű FPS-sorozat következő felvonását, ami novemberben jelenik meg PC, PS3, PS4, Xbox One és Xbox 360 platformokra. A Far Cry 4 rendelkezni fog kétszemélyes kooperatív móddal is, így a játékosok bármikor behívhatják majd egymást, hogy közösen kalandozzanak Kyratban. Bőven lesz mit felfedezni, hiszen a Far Cry 4 helyszínéül szolgáló ország elképesztően változatos állat- és növényvilágot rejt. A játék többféle kiadásban is elérhető lesz.

Far Cry 4 előrendelés
Tudj meg többet a Far Cry 4-ről: farcry4.werzo.hu

Melyek a legjobb PlayStation 4 játékok?

A Sony igyekezett gondoskodni róla, hogy a PlayStation 4 megjelenés idejére mindenki beszerezhessen a gépre egy játékot a kedvenc stílusából. Ez végül sajnos nem sikerült maradéktalanul, hiszen a száguldás szerelmesinek még várniuk kell jövő év elejéig a DriveClub debütálására, mely a PlayStation Plus előfizetőknek ingyenesen lesz letölthető. Ennek ellenére már most elérhető több remek alkotás a következő generációs konzolra, köztük a Guerrilla Games által fejlesztett Killzone: Shadow Fall, mely elsősorban lenyűgöző látványvilágával hódít. A játék cselekménye harminc évvel a harmadik rész után veszi fel a fonalat, és ismét a Helghast erőkkel kell felvenni a harcot, amiben számos új fegyver és eszköz a segítségünkre lesz.

playstation 4

Az ennél jóval könnyedebb, elsősorban családi szórakozásra kihegyezett Knack egy küzdelmekkel megfűszerezett platformjáték, amiben egy különleges lényt irányíthatunk, aki képes méretének azonnali növelésére, vagy akár csökkentésére. A képességet nem csak a harcok során, de a különféle akadályok abszolválása érdekében is használni kell. Szintén a PlayStation 4 exkluzív játékai között szerepel az oldalnézetes akciót kínáló Resogun, valamint a fejtörőkben gazdag Contrast, melyek különlegessége, hogy jelenleg mindkettő ingyenesen tölthető le a PlayStation Plus tagok számára. A felsorolt címek mellett természetesen az összes nagy kiadó elhozza sikercímeit a konzolra, így a PlayStation 4 repertoárjában többek között olyan játékok is megtalálhatóak, mint a Battlefield 4, a Call of Duty: Ghosts, valamint az Assassin’s Creed IV Black Flag.