E3 2014 – A legjobbnak ígérkező játékok

Izgalmas volt az E3 azoknak, akik már nagyon várják Ríviai Geralt következő nagy kalandját: a The Witcher 3: Wild Hunt több játékmenet videón is megtekinthető volt, így az RPG-rajongók kellőképpen kigyönyörködhették magukat a rendezvény ideje alatt. A 2015. február 24-én debütáló The Witcher 3: Wild Hunt egy komoly hangvételű, több ponton is alakítható történetet kínál majd PC, PlayStation 4, valamint Xbox One platformokon, emellett a hazai gamerek magyar felirattal élvezhetik majd a játékot.

Witcher 3
További infók itt: witcher3.werzo.hu

Az E3 másik nagy durranása a hónapokon belül megjelenő Destiny volt, amit a szerencsésebbek két alkalommal is kipróbálhatnak a megjelenés előtt. A Destiny alfa verziója júniusban nyílik meg a PlayStation 4 tulajdonosok előtt, a júliusi bétateszt keretében pedig mindenkinek kipróbálható lesz a játék. Azonban nem csak ezek az újdonságok érkeztek a Bungie alkotása kapcsán: a Destiny szeptembertől egy fehér PS4-gyel egy csomagban is beszerezhető lesz, de csak limitált példányszámban.

Destiny megjelenés
További infók itt: destiny.werzo.hu

A májusban bejelentett Far Cry 4 sem hagyta ki a rendezvényt: a Ubisoft megmutatta mozgás közben a népszerű FPS-sorozat következő felvonását, ami novemberben jelenik meg PC, PS3, PS4, Xbox One és Xbox 360 platformokra. A Far Cry 4 rendelkezni fog kétszemélyes kooperatív móddal is, így a játékosok bármikor behívhatják majd egymást, hogy közösen kalandozzanak Kyratban. Bőven lesz mit felfedezni, hiszen a Far Cry 4 helyszínéül szolgáló ország elképesztően változatos állat- és növényvilágot rejt. A játék többféle kiadásban is elérhető lesz.

Far Cry 4 előrendelés
Tudj meg többet a Far Cry 4-ről: farcry4.werzo.hu

Közeleg a CES 2014

Természetesen a jövő év elején sem marad el a világ egyik legnagyobb elektronikai eszközökkel foglalkozó rendezvénye, a Consumer Electronics Show, ismertebb rövidítésén a CES, ahol olyan óriásvállalatok lepleznek le új termékeket és mesélnek jövőbeli terveikről, mint például a Samsung vagy a Microsoft. A Las Vegas városában megrendezésre kerülő CES 2014 kapcsán már most számtalan pletyka terjeng az interneten, melyek közül nagy valószínűséggel több is igaznak fog bizonyulni. A különféle portálokon már olvasni lehetett arról, hogy a Dél-koreai óriásvállalat, a Samsung itt fogja bemutatni legújabb csúcskategóriás okostelefonját, a Galaxy S5-öt, amely állítólag az iPhone 5S-hez hasonlóan 64 bites chippel lesz felszerelve, ám emellett 16 megapixeles kamerát, továbbá a konkurenciához hasonlóan végre fémházat is kap. A telefonokat illetően nem ez lesz a CES 2014 egyetlen újdonsága, hiszen az egyre divatosabbá váló, hajlított kijelzővel ellátott készülékekre szintén számítani lehet. Mellesleg nem csak a mobilok, hanem többek között a tabletek és a televíziók terén is.

A játékosoknak is érdemes lesz követnie a CES 2014 eseményeit, hiszen míg a Microsoft az Xbox One-nal, a Sony pedig a PS4-gyel kapcsolatosan fog újdonságokat megosztani a közönséggel, addig a Valve is jelen lesz Las Vegas-ban, hogy friss részleteket fedjen fel a Steam Machine nevű rendszerükkel kapcsolatosan. Természetesen a Valve partnerei szintén jelen lesznek, így nagy valószínűséggel magáról a játékfelhozatalról is esik majd szó.

A felsoroltakon kívül még számtalan újdonságra lehet számítani, a különféle okosóráktól kezdve a fejhallgatókon át egészen a 4K felbontású televíziókig.