Közeleg a CES 2014

Természetesen a jövő év elején sem marad el a világ egyik legnagyobb elektronikai eszközökkel foglalkozó rendezvénye, a Consumer Electronics Show, ismertebb rövidítésén a CES, ahol olyan óriásvállalatok lepleznek le új termékeket és mesélnek jövőbeli terveikről, mint például a Samsung vagy a Microsoft. A Las Vegas városában megrendezésre kerülő CES 2014 kapcsán már most számtalan pletyka terjeng az interneten, melyek közül nagy valószínűséggel több is igaznak fog bizonyulni. A különféle portálokon már olvasni lehetett arról, hogy a Dél-koreai óriásvállalat, a Samsung itt fogja bemutatni legújabb csúcskategóriás okostelefonját, a Galaxy S5-öt, amely állítólag az iPhone 5S-hez hasonlóan 64 bites chippel lesz felszerelve, ám emellett 16 megapixeles kamerát, továbbá a konkurenciához hasonlóan végre fémházat is kap. A telefonokat illetően nem ez lesz a CES 2014 egyetlen újdonsága, hiszen az egyre divatosabbá váló, hajlított kijelzővel ellátott készülékekre szintén számítani lehet. Mellesleg nem csak a mobilok, hanem többek között a tabletek és a televíziók terén is.

A játékosoknak is érdemes lesz követnie a CES 2014 eseményeit, hiszen míg a Microsoft az Xbox One-nal, a Sony pedig a PS4-gyel kapcsolatosan fog újdonságokat megosztani a közönséggel, addig a Valve is jelen lesz Las Vegas-ban, hogy friss részleteket fedjen fel a Steam Machine nevű rendszerükkel kapcsolatosan. Természetesen a Valve partnerei szintén jelen lesznek, így nagy valószínűséggel magáról a játékfelhozatalról is esik majd szó.

A felsoroltakon kívül még számtalan újdonságra lehet számítani, a különféle okosóráktól kezdve a fejhallgatókon át egészen a 4K felbontású televíziókig.